نوشته‌ها

مهاجرت از طریق کشاورزی به کبک کانادا

برای مهاجرت به کانادا از طریق کشاورزی دو مرحله مهم که باید دنبال کنید عبارتند از:

۱.شما باید کارفرمایی را در کبک بیابید که تمایل به استخدام شما به صورت موقت دارد.

۲. کارفرمای آینده شما باید مراحل خاصی را طی کند. او باید به یک مرکز اشتغال بخش زراعت برود و امور زیر را انجام دهد .

هزینه های لازم را برای بررسی در خواست گواهی پذیرش برای کار موقت بپردازید، مگر اینکه از گرفتن معاف باشید .


نکته قابل توجه این است که :

۱. مرکز اشتغال بخش زراعت تمام مدارک و اطلاعات در رابطه با هزینه های لازم را که باید در طی درخواست به وزارت مهاجرت پرداخت کنید، برایتان می فرستد.

۲. اگر درخواستی که از طرف کارفرمای شما ارائه شده است، از طرف وزارت کانادا و سرویس کانادا پذیرفته شود، شما باید برای ویزای کار به دولت کانادا درخواست دهید.

شما باید شرایط امنیت و سلامت کانادا را برای کسب ویزای کار داشته باشید.  هم چنین اگر آزمایش پزشکی لازم است، باید از طرف یک پزشک تعیین شده از طرف شهروندی کانادا فراهم شده و هزینه ها پرداخت شود.

شما باید قبل از خرید بلیط هواپیما، اطمینان یابید که نامه مجوز صادر شده از دفتر ویزای کانادا را دارید.


برای مشاهده و دریافت مشاوره جهت مهاجرت به کانادا و اخذ ویزا یاین کشور با کارشناسان مجرب ما در ایران کانادا تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱۸۸۵۰۱۴۱۱ ۰۲۱۸۶۰۴۳۰۹۱

فاکتورهای مهم مهاجرت به فدرال

برای شرکت در برنامه فدرال باید دارای ۶۷ امتیاز باشید امتیازاتی که برای هر کدام از فاکتورها محاسبه می شود به قرار ذیل است:

۱. دانستن زبان فرانسه یا انگلیسی که حد اکثر ۲۸ امتیاز است این امتیازات را زمانی دریافت می کنید که قادر به گوش کردن، صحبت کردن، نوشتن و خواندن حتما باید برای اثبات توانایی خود در این چهار مهارت ، مدارک معتبر را داشته باشید.

۲. تحصیل که حداکثر ۲۵ امتیاز دارد. می توانید امتیازات انتخابی برای تحصیل خود داشته باشید، به این معنی که اثبات کنید یک دیپلم کانادایی دارید. زمانی که درخواست خود را ارسال می کنید باید مدارک دانشجویی خود را چه برای تحصیل در کانادا و چه خارج از این کشور بفرستید.

۳. تجربه کاری که دارای حد اکثر امتیاز ۱۵ می باشد هم چنین باید حداکثر ۳۰ ساعت در هفته کار کرده باشید.

۴. سن که حد اکثر ۱۲ امتیاز دارد.

۵. سابقه کاری در کانادا که ۱۰ امتیاز دارد. اگر در کانادا کار کرده اید می تواند به طور پاره وقت یا تمام وقت باشد شغل باید قبل از مهاجرت به کانادا گرفته باشید.

۶. سازگاری با محیط که حداکثر دارای ۱۰ امتیاز است. در صورت داشتن  همسر قانونی یا خویشاوندی که بخواهد با شما به کانادا بیاید، می توانند امتیاز سازگاری را بگیرند.


برای دریافت مشاوره رایگان جهت اخذ انواع ویزای کانادا فرم انتهای صفحه را پر کنید یا از طریق شماره‌های زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱۸۸۵۰۱۴۱۱ ۰۲۱۸۶۰۴۳۰۹۱

© کلیه حقوق وب سایت برای ایران کانادا محفوظ بوده و کپی برداری مطالب بدون کسب اجازه ممنوع می باشد.