ویزای بستگان و آشنایان در کانادا

ویزای بستگان و آشنایان در کانادا :
کسانی که دارای مجوز کار در کانادا هستند می توانند همسر و فرزندانشان را به همراه خود به کانادا ببرند آن ها می تونند در این کشور بمانند ولی مجاز به کار کردن نیستند.


معیارهای مورد نیاز همسر :
زمانی که فرد ازدواج کرده و قانونی هم  به ثبت رسیده می تواند با همسرش به کشور کانادا مهاجرت کند حال اگر فردی هم در کانادا ازدواج کرده باید گواهی ازدواج محضری که در آن عقد صورت گرفته ارائه شود و هم چنین ازدواج هایی که در سفارت خانه یا کنسولگری است باید مطابق با قانون کشور مربوطه باشد.


شریک زندگی :
افرادی که دارای مجوز کار در کانادا هستند می توانند پشتیبان شریک زندگی و هم چنین فرزندان خود شوند حال پشتیبان باید تعهد کند که همه نیازهای متقاضی را به مدت سه سال از زمان ورود به خاک کانادا تامین خواهد کرد .


فرزندان وابسته :
افرادی که در کانادا دارای مجوز کار هستند و ساکن هم هستند میتوانند پشتیبان فرزندان واقعی یا فرزندخواندگان شریک زندگی خود شوند .
دارندگان مجوز کار در کانادا که ساکن کانادا هم هستند، می توانند تقاضا کنند که پشتیبان فرزندان واقعی یا فرزند خواندگان شریک زندگی خود شوند. فرزند پسر یا دختر، هنگامی وابسته محسوب می شود که کمتر از ۲۲ سال سن داشته باشد و دارای همسر یا شریک زندگی نباشد.


ارائه خدمات ویزای کانادا در دفتر ایران کانادا با شماره تماس های : ۰۲۱۸۶۰۴۳۰۹۱ – ۰۲۱۸۸۵۰۹۶۱۵

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − سه =

© کلیه حقوق وب سایت برای ایران کانادا محفوظ بوده و کپی برداری مطالب بدون کسب اجازه ممنوع می باشد.