فاکتورهای مهم مهاجرت به فدرال

برای شرکت در برنامه فدرال باید دارای ۶۷ امتیاز باشید امتیازاتی که برای هر کدام از فاکتورها محاسبه می شود به قرار ذیل است :

۱٫دانستن زبان فرانسه یا انگلیسی که حد اکثر ۲۸ امتیاز است این امتیازات را زمانی دریافت می کنید که قادر به گوش کردن، صحبت کردن، نوشتن و خواندن حتما باید برای اثبات توانایی خود در این چهار مهارت ، مدارک معتبر را داشته باشید.

۲٫تحصیل که حد اکثر ۲۵ امتیاز دارد. می توانید امتیازات انتخابی برای تحصیل خود داشته باشید، به این معنی که اثبات کنید یک دیپلم کانادایی داشته باشید. زمانی که درخواست خود را ارسال می کنید باید مدارک دانشجویی خود را چه در کانادا و چه خارج از آن کشور بفرستید .

۳٫تجربه کاری که دارای حد اکثر امتیاز ۱۵ می باشد هم چنین باید حداکثر ۳۰ ساعت در هفته کار کرده باشید.

۴٫سن که حد اکثر ۱۲ امتیاز دارد.

۵٫سابقه کاری در کانادا که ۱۰ امتیاز دارد. اگر در کانادا کار کرده اید می تواند به طور پاره وقت یا تمام وقت باشد شغل باید قبل از مهاجرت به کانادا گرفته باشید.

۶٫سازگاری با محیط که حد اکثر دارای ۱۰ امتیاز است.در صورت داشتن  همسر قانونی یا خویشاوندی که بخواهد با شما به کانادا بیاید، می توانند امتیاز سازگاری را بگیرند.


برای مشاهده و دریافت مشاوره اخذ ویزای کانادا  و  تراول داکیومنت و دیگر خدمات، از دفتر ایران کانادا با شماره های ۰۲۱۸۶۰۴۳۰۹۱ تماس حاصل فرمایید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − چهار =

© کلیه حقوق وب سایت برای ایران کانادا محفوظ بوده و کپی برداری مطالب بدون کسب اجازه ممنوع می باشد.