فاکتورهای مهم مهاجرت به فدرال

برای شرکت در برنامه فدرال باید دارای 67 امتیاز باشید امتیازاتی که برای هر کدام از فاکتورها محاسبه می شود به قرار ذیل است:

۱. دانستن زبان فرانسه یا انگلیسی که حد اکثر ۲۸ امتیاز است این امتیازات را زمانی دریافت می کنید که قادر به گوش کردن، صحبت کردن، نوشتن و خواندن حتما باید برای اثبات توانایی خود در این چهار مهارت ، مدارک معتبر را داشته باشید.

۲. تحصیل که حداکثر ۲۵ امتیاز دارد. می توانید امتیازات انتخابی برای تحصیل خود داشته باشید، به این معنی که اثبات کنید یک دیپلم کانادایی دارید. زمانی که درخواست خود را ارسال می کنید باید مدارک دانشجویی خود را چه برای تحصیل در کانادا و چه خارج از این کشور بفرستید.

۳. تجربه کاری که دارای حد اکثر امتیاز ۱۵ می باشد هم چنین باید حداکثر ۳۰ ساعت در هفته کار کرده باشید.

۴. سن که حد اکثر ۱۲ امتیاز دارد.

۵. سابقه کاری در کانادا که ۱۰ امتیاز دارد. اگر در کانادا کار کرده اید می تواند به طور پاره وقت یا تمام وقت باشد شغل باید قبل از مهاجرت به کانادا گرفته باشید.

۶. سازگاری با محیط که حداکثر دارای ۱۰ امتیاز است. در صورت داشتن  همسر قانونی یا خویشاوندی که بخواهد با شما به کانادا بیاید، می توانند امتیاز سازگاری را بگیرند.


برای دریافت مشاوره رایگان جهت اخذ انواع ویزای کانادا فرم انتهای صفحه را پر کنید یا از طریق شماره‌های زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱۸۸۵۰۱۴۱۱ ۰۲۱۸۶۰۴۳۰۹۱

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 16 =