اطلاعات درباره سفر به کانادا

مقیم فصلی کانادا باشید

شما می توانید تبعه خارجی در صدد ورود به کانادا برای کار یا تحصیل برای دوره کمتر از ۳۶ ماه باشید. در صورت مالکیت مسکن در کانادا برای استفاده فصلی یا اجاره برای حداقل دوره ماهه و یا قصد کار یا تحصیل برای حداقل ۳۶ ماه، بر آن اعمال می‌شود.


مدارک شناسایی موردنیاز برای سفر به کانادا

در زمان ورود به کانادا، افسر خدمات مرزی خواستار مشاهده پاسپورت و ویزای معتبر شما می‌گردد . اگر شهروند آمریکا هستید ، برای ورود به کانادا به ویزا نیاز ندارید . هرچند باید مدارک شهروندی معتبری مانند شناسنامه ، گواهی شهروندی یا اعطای تابعیت با گواهی وضعیت و همچنین عکس تعیین هویت را به همراه داشته باشید . اگر ساکن دائم آمریکا هستید باید کارت اقامت دائم آمریکا را به همراه داشته باشید.

برای کودکان زیر سن قانونی که به کانادا وارد می‌شوند  ، به‌جز احراز هویت درست و بازرسی از دیگر بزرگسالان همراه به جز والدین یا سرپرست قانونی آنها ، بازرسی‌ های دقیق‌‌ تری انجام می‌شود.


سلامت عمومی

اگر شما در زمان ورود به کانادا به بیماری واگیر دار مبتلا شدید ملزم هستید این موضوع را به افسر خدمات مرزی یا افسر قرنطینه ، که می‌تواند در مورد نیاز به ارزیابی بیشتر تصمیم‌ گیری نماید ، اطلاع دهید.

برای دریافت مشاوره رایگان جهت اخذ ویزای کانادا از طریق فرم یا شماره‌های انتهای این صفحه با ما تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نوزده =

© کلیه حقوق وب سایت برای ایران کانادا محفوظ بوده و کپی برداری مطالب بدون کسب اجازه ممنوع می باشد.